Schermafbeelding 2019-07-25 om 10.55.03.

Deze pagina is speciaal ingericht voor de Nederlandse startup, Quicky. Dit is één van de startups die onder Kleywegt Industries valt. 

Quicky is dé technologische innovatie voor events die erop gericht is de beleving van bezoekers te optimaliseren. Naast het optimaliseren van de bezoekerservaring, is deze innovatie voor de organisatoren de manier om toe te treden tot de toekomst van eventhosting. 

Optimalisatie

Optimaliseer het bestelproces tijdens je event!

Besparing

Bespaar geld! Bedien meer bezoekers met minder personeel!

Beleving

Haal het maximale uit je event met Quicky. Ontzorg je bezoekers compleet! Wachten hoeft niet meer!

Onvermijdelijk

De vraag is niet OF deze innovatie de toekomst gaat worden, maar WANNEER!?

Het verhaal van Quicky

Het zal elke eventbezoeker bekend voorkomen; je bent met een groep vrienden op een event. Jullie staan gezellig met de groep te genieten van de muziek, je wilt een slok nemen van je drankje... en dan? Je beker is leeg... er moeten nieuwe drankjes gehaald worden.

 

Iedereen kijkt elkaar aan en er worden twee slachtoffers gekozen die nieuwe drankjes moeten gaan halen. Klagend komen ze uiteindelijk terug met een verkeerde bestelling. Het was druk, warm en in plaats van bier hebben we nu Bacardi cola. Jammer maar helaas... we gaan niet nog een keer in de rij staan!

 

Aan het einde van de avond heeft iedereen wat gedronken en niemand weet meer hoeveel rondjes er exact gehaald zijn door de uitverkoren slachtoffers. Dit resulteert in de discussie waarin verweten wordt dat de ene vriend meer rondjes gehaald heeft dan de ander. Vervolgens worden er volop betaalverzoeken gestuurd om de betwistbare balans weer kloppend te krijgen... klinkt herkenbaar?

Om dit alles te voorkomen is Quicky in het leven geroepen. Een app waarin bezoekers kunnen selecteren bij welk event ze aanwezig zijn om toegang te krijgen tot het desbetreffende assortiment. De bezoekers maken eenmalig een koppeling met hun bankrekening om het betaalproces te versnellen.

 

Vervolgens kunnen bezoekers op het festival, terwijl ze met de groep bij elkaar zijn, op de telefoon drankjes bestellen en direct betalen. Als de bestelling is gedaan, krijgt de bezoeker een signaal van de app waarin de wachttijd en de unieke code van de bestelling worden weergegeven. Bij de bar hoeft de bezoeker enkel nog de code te laten zien om de drankjes mee te nemen. Geen lange wachtrijen meer!

 

Door een groep aan te maken met de aanwezige vrienden kan er ook een ‘pot’ gemaakt worden waar iedereen geld in kan storten. Iedereen heeft altijd toegang tot de pot en er hoeven geen betaalverzoeken meer achteraf te worden verstuurd. De discussie wie wat heeft betaald, is hiermee ook ten einde aangezien alles wordt vastgelegd in de bestel history van de app. 

 

Voor de eventorganisator is dit een efficiëntie slag in het proces. Bij volledige integratie hoeven er geen bestellingen meer opgenomen te worden en de betalingen zijn eveneens direct geregeld. Dit zorgt ervoor dat er geen contant geld meer aanwezig hoeft te zijn op het festival. Volledige integratie betekent bovendien ook dat er minder personeel nodig is om hetzelfde aantal bezoekers te bedienen.

 

Naast deze efficiëntieslag zorgt Quicky ervoor dat klanten eerder hun drankjes hebben en daardoor eerder nieuwe drankjes bestellen. Dit gaat op het eigen tempo van de bezoeker, dus dit zal geen pushende werking hebben.

 

Verder werkt het systeem met een laagdrempelige integratie wat resulteert in een gebruiksvriendelijk applicatie. Daarnaast levert het systeem direct inzicht in de prestaties van je event om te kunnen meten en te verbeteren! Meten is weten! 

De vraag is niet OF deze innovatieve oplossing erdoor gaat komen..., maar WANNEER!

Wil je onderdeel worden van de toekomst in eventhosting? Maak dan een belafspraak!

 

Tijdens een belafspraak horen wij ook graag jouw mening over Quicky!

Zet een stap in de toekomst!

Belafspraak - Nederlands
30 min
Gratis